Symbolen

Op deze pagina vertel ik je het een en ander over de symbolen die ik ontwerp en kan je een aanvraag doen, of los een symbool bestellen. Hopelijk kan ik je via deze pagina goed informeren, maar vragen kunnen natuurlijk altijd, zo nodig, via een mailtje gesteld worden.

Direct naar…

Hoe werkt het ontwikkelen van een symbool?

Om het proces van een symbool ontwerpen en uitwerken wat meer toe te kunnen lichten, begin ik met vertellen over waar ik zelf altijd mee begin bij zo’n proces; onderscheid maken tussen een persoonlijk en universeel symbool. Eigenlijk is het verschil tussen deze twee opties niet zo moeilijk te zien.

Een universeel symbool gaat over een algemene intentie of naam. Dankbaarheid is bijvoorbeeld een algemene intentie. Het is iets wat er ‘al is’ en heeft geen extra detail of diepgang door persoonlijk gesprek nodig om duidelijker voelbaar te worden. Maar stel nou dat je zelf behoefte hebt aan dankbaarheid maar ook een persoonlijk stuk wilt terugzien in het symbool dat maakt dat het nog meer aansluit bij waar je nu bent, komt dat extra gesprek er bij kijken. Een naam is ook iets dat geen extra gesprek nodig heeft; het is iets wat ik kan lezen en waar ik mee kan werken. Mocht je dan weer een symbool speciaal voor iemand willen laten maken, heb ik extra informatie nodig om dat om te zetten in een symbool.

Het persoonlijke symbool gaat dus veel meer om diepgang bij bijvoorbeeld een persoon, bedrijf of situatie. Ik doe eigenlijk altijd een persoonlijk gesprek voordat ik aan de slag ga met het symbool ontwerpen. Dit gebeurt grotendeels van de tijd via Zoom, omdat dit het handigst is om mee te werken. Ik stuur dan 15 minuten voor de sessie een linkje en dan kan het gesprek gewoon vanuit huis plaatsvinden. In dit gesprek van ongeveer een uur is het altijd fijn om eerst even kennis te maken en te ‘levelen’ met elkaar. Vanuit deze ontspanning ontstaat het gesprek vaak vanzelf, maar ik zal ook gerichte vragen stellen die naar de kern van het symbool toe leiden. Tijdens de sessie maak ik aantekeningen en soms schetsen. Dit zorgt ervoor dat ik later rustig kan gaan zitten en het symbool uit kan gaan tekenen.

Zodra de informatie voor mij duidelijk is om mee te werken, ronden we het gesprek af en neem ik een week de tijd om het symbool te schetsen. Vaak duurt dit korter, maar ik reken altijd ruim omdat sommige dagen creatief gezien wat minder stromen. Het contact over de schets gaat dan via de mail of whatsapp (dat hangt af van het platform via waar we eerder al contact hebben gehad) en eventuele verdere informatie kan dan ook nog uitgewisseld worden. Sommige symbolen zijn er nog niet meteen, vooral voor bedrijfs symbolen kan het nog even een uitwisseling zijn om alle details kloppend te hebben zodat alles in lijn is met elkaar.

De uitwerking van het symbool kan op verschillende manieren. Dit is afhankelijk van het doel waar het symbool voor gemaakt wordt. Bedrijfslogo’s zijn dus, als vanzelfsprekend, altijd digitaal uitgewerkt. Een persoonlijk symbool verschilt en hangt af van ieders persoonlijke behoefte. Het symbool kan namelijk als ketting gedragen worden, maar ook als tattoo. Ook kan het geschilderd worden, of geprint. Dit wordt tijdens de symbool sessie altijd wel duidelijk, maar hier onder kun je een overzicht zien met wat elke vorm van uitwerken inhoudt en wat de kosten daarvoor zijn:

Digitaal

€75 universeel symbool ontwerp
€195 persoonlijk symbool ontwerp

(+ €35 per uur voor extra handelingen)

Het digitaal omzetten van een symbool duurt ongeveer 3 werkdagen. Voordat ik het opsla en opstuur, neem ik contact met je op voor een laatste check. Als alles klopt, ontvang je het symbool in zwart, wit en evt andere gekozen kleur (standaard zonder achtergrond).

Het digitaal omzetten maakt dat het symbool als logo gebruikt kan worden, of verder toegepast als vorm van uitwerking, zoals bij een tattoo.

Edelsteen en hanger

€40 universeel symbool ontwerp
€95 persoonlijk symbool ontwerp

(+ verzendkosten)

Het symbool wordt met de hand geschilderd op een edelstenen hanger, of handsteen. Het soort edelsteen en de kleur verf kan je dan zelf uitkiezen, maar dit kan ik ook doen op gevoel. Het uitwerken van het symbool duurt ongeveer een week, waarna het op de post kan. Voor het uitwerken reken ik standaard €35, waar dan nog kosten voor het materiaal bij komen (meestal tussen de €5 en €15), en de verzendkosten.

Tijdelijke tattoo

Binnenkort zal hier meer informatie duidelijk over zijn, omdat ik nu nog aan het uitzoeken ben wat de precies kosten worden. Onderstaand zie je symbolen die al ontwikkeld zijn en beschikbaar zijn als tattoo, en wat de kosten daarvan zijn.

Een sessie aanvragen

Het aanvragen van een sessie is best simpel; ietsje verder naar beneden vind je een contact sheet waar je je gegevens kunt invullen en je aan kunt geven waar je een symbool ontwerp voor zou willen hebben. Je hoeft hier echt nog geen super gedetailleerde beschrijving voor te geven, eigenlijk wordt alles al heel snel duidelijk als we een Zoom call doen voor het maken van het ontwerp. Wel is het natuurlijk handig voor mij om te weten met welk idee je contact met me opneemt.

In het geval dat je een symbool ontwerp als bedrijfs logo zou willen, zie ik graag, als je dat hebt, een website of social media account via waar je jezelf zichtbaar maakt. Dit kan de Zoom sessie wat gerichter maken en soepeler laten verlopen, bijvoorbeeld doordat ik specifiekere vragen kan stellen.

Voornaam

Achternaam

Email adres

Waar zou je een symbool voor willen (bijv. bedrijf, persoonlijk, tattoo ontwerp, etc..)?

Optioneel: website of social media account

Success

Het verzenden is gelukt! Ik stuur je deze dagen een mailtje terug.

Error

Sorry! your form was not submitted properly, Please check the errors above.

Ontworpen symbolen bestellen

De Meester symbolen

Onderstaand vind je de Meester symbolen, die beschikbaar zijn om als tijdelijke tattoo te bestellen!

De symbolen van de acht Meesters zijn ontwikkeld als toevoeging bij de channelings van Yvette Visser en zijn een intuïtieve en kunstzinnige uiting van hun boodschappen. De symbolen brengen diepgang voorbij de woorden en kunnen op weer een andere manier tot je spreken van de teksten van Yvette. De lijnen in het symbool representeren de lessen die de Meesters met zich meebrengen; ze kunnen ook als een creatieve vertaling hiervan gezien worden.

Als een bepaalde energie of intentie je erg aanspreekt, kun je het op deze manier een tijdje bij je dragen. Het plaatsen op een zichtbare plek straalt uit naar jezelf en de wereld om je heen, maar een plek die door de buitenwereld wat minder snel te zien is, focust juist op jouw connectie met het symbool. De symbolen kun je dragen omdat ze persoonlijk tot je spreken, je inzichten brengen en helpen met blokkades. Maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon heel mooi vinden, en het tof vinden om eens een tijdelijke tattoo te hebben ;).

Je kunt op de symbolen klikken en naar de pagina gaan, waar je kunt lezen over wat de meesters overbrengen. De teksten zijn door Yvette gechannelled, door mij in symbool omgezet en door Avani op de prachtige achtergronden overgezet.

Vind je het nou een super mooi idee om een symbool voor een tijdje bij je te dragen? Je kunt ze nu bestellen via het product van elke Meester in klein (4×6,5 cm) of groot (5,5×9 cm) – scroll naar beneden voor de producten. De tattoos worden van Jagua inkt gemaakt en blijven 2 weken zitten. Sommigen zijn in voorraad, maar anders kan je ze ‘on backorder’ bestellen. Het duurt dan 3-4 weken voordat ze binnen zijn (omdat ze uit Amerika komen – zodra ik een bedrijf heb gevonden die hetzelfde doet, maar dichterbij zit, kunnen ze sneller geleverd worden).

Benieuwd geworden naar de Master Journey van Yvette en Avani? Klik op deze link om naar de pagina te gaan: https://agapeuniversallove.com/master-journey/


De Engelensymbolen

De onderstaande elf engelensymbolen zijn op edelstenen geschilderd. Ze kunnen gedragen worden aan een edelstenen hanger, als ketting. Ook kunnen ze op handstenen geschilderd worden, of kun je ze als set van 11 bestellen.

De Engelensymbolen zijn getekend vanuit de channelings van Yvette Visser. Deze channelings zijn gemaakt voor de Mystieke Engelenwijsheid cursus, die in 2022/2023 gegeven is. De symbolen werden als toevoeging van de cursus gebruikt, om de intenties nog helderder te voelen en ook op visuele wijze te connecten met de engelen.

De edelstenen werken als versterking van de intentie van het symbool. Ze zijn intuïtief uitgekozen en brengen de boodschap nog meer naar buiten, terwijl je het als ketting kunt dragen (voor jezelf onder de kleding of als accessoire natuurlijk) om je nek of als handsteen kunt neerleggen op een mooie plek. Het setje van de 11 symbolen brengt ze allemaal bij elkaar en maakt het mogelijk om met elk symbool en elke edelsteen te zitten en voelen. Je kunt elk symbool op de daarbij uitgekozen steen bestellen, die dan in twee weken via de post geleverd wordt! Bij elk product vind je nog veel meer informatie over de engelen, de stenen en praktische details. En bij vragen kun je natuurlijk altijd even mailen 🙂