Tijdelijke tattoo: met de hand gezet

Terwijl ik zoek naar een website waar ik een tijdelijke tattoo van 2 weken kan laten maken en verzenden, bied ik graag een met de hand gezette tattoo aan. Hiervoor spreken we persoonlijk af op één van de locaties die ik op deze pagina benoem, en zal ik de Meester symbolen zetten met Jagua inkt.

Wat is Jagua inkt?

De inkt die ik gebruik voor het zetten van de tattoos heet ‘Jagua’ inkt. Het is van het Genipa Americana fruit gemaakt, wat een natuurlijke blauw-zwarte kleur geeft zodra het in contact komt met de huid. Tijdens het zetten van de tattoo komt er een laagje op de huid. Deze laat je 2,5 uur drogen, waarna je het met water af kunt spoelen. De inkt zul je op dat moment maar vaag op de huid zien, maar in de opvolgende 24 uur wordt de kleur steeds donkerder. Afhankelijk van de locatie waar je de tattoo laat plaatsen, zal het tot 2 weken goed zichtbaar zijn op de huid. Daarna vervaagt het door het natuurlijke afbreek proces van de huid.

Ik bestel mijn Jagua juice via Jaguahenna.com, en meng het zelf tot bruikbaar product.

De beschikbare symbolen

De 8 Meester symbolen van de Master Journey (https://agapeuniversallove.com/master-journey/) zijn beschikbaar om als tijdelijke tattoo met de hand te laten zetten. Deze symbolen zijn voor de Master Journey gecreëerd en in overleg met Yvette aangeboden om als tattoo te dragen. Ik heb de symbolen zelf getekend bij de channelings van Yvette en deze zijn ook echt als aanvulling voor de cursus. Als een symbool je aanspreekt, nodig ik je zeker uit om een aanvraag te doen om het symbool te laten zetten. Hiervoor hoef je de cursus niet per se te volgen. Hieronder zie je de beschikbare symbolen met een klein tekstje erover:

Adama

Meester Adama herinnert jou aan wie jij als mens werkelijk bent. 

El Morya

Allignment met jouw hoogste wil: jouw blauwdruk.

Hilarion

Het groene licht van genezing, waarheid en manifestatie.

Jezus

Het contact met jouw kennis, licht, liefde en wijsheid.

Lanto

Een zachtheid waarin jij bent zoals je bent en vanuit een hoger bewustzijn kunt kijken.

Paul de Venetiaan

De hoogste vorm van leven: oneindige liefde.

Serapis Bey

Op een liefdevolle manier bewustzijn in jezelf tot het licht brengen.

St. Germain

Al het verborgen in het leven wordt verlicht; de sluiers openen zich.

De kosten

Een kleine tattoo van 5 cm kost €55

Een grote tattoo van 11 cm kost €65

Een met de hand gezette tattoo aanvragen

Ik spreek graag met je af om de tijdelijke tattoo bij je te zetten. Dit kan vanuit Utrecht (Samora Machelstraat) of Emst (Westendorperheideweg), maar ik kan ook naar jou toe komen. Weet wel dat er reiskosten bij het bedrag opgeteld worden zodra ik bij jou langskom – ik reis dan vanuit Utrecht met het ov. Alle kosten zal ik vantevoren al even op een rijtje zetten, zodat hier geen onverwachtse dingen bij komen achteraf. Mochten we bij jou thuis afspreken, dan is het fijn als we op een rustige plek kunnen zitten waar we een halfuur tot een uur de tijd hebben.

Naam

Email adres

Welke tattoo zou je willen?

Tattoo grootte

Waar wil je afspreken?

Evt. extra opmerkingen of vragen (optioneel)

Success

Your form submitted successfully!

Error

Sorry! your form was not submitted properly, Please check the errors above.