Schilderijen

Een schilderij aanvragen

Het maken van een schilderij is een intuïtief proces. Bij elke aanvraag kijk ik wat er nodig zou zijn aan materiaal en tijd om het te maken. Hiervoor heb ik graag een persoonlijk gesprek om een duidelijk beeld te hebben van waar je naar op zoek bent. Dit kan gewoon via Zoom en dit is een gesprek van vaak niet langer dan een uur. Je kunt het onderstaande formulier invullen om te laten weten dat je interesse hebt in een schilderij, waarop volgend ik je een mailtje terug zal sturen om een moment te plannen voor het gesprek. Mocht je nog geen duidelijk beeld hebben van het soort schilderij waar je naar op zoek bent, dan kunnen we daar natuurlijk ook samen uit komen.

Om je een beeld te geven van wat de prijzen zullen zijn voor een schilderij maken, heb ik een startbedrag voor het uitwerken van een idee en een indicatie van hoeveel bepaalde groottes van het doek kosten:

Ontwikkeling schilderij

Startbedrag

€ 95

Klein schilderij

Tot 40cm (in lengte of breedte)

€ 50 tot € 100

Groot schilderij

Vanaf 40cm (in lengte of breedte)

€ 100 of meer

Naam

Email adres

Naar wat voor schilderij ben je op zoek?*

*Noem welk thema je terug zou willen zien of waar je het voor zou willen gebruiken/waar je het op wilt hangen. Je kan (indien mogelijk) een grootte voor het schilderij, of zelfs het soort verf wat je terug zou willen zien benoemen. Als je een datum in gedachten hebt vóór wanneer je het zou willen hebben, kan je dat ook in dit veld aangeven.

Success

Your form submitted successfully!

Error

Sorry! your form was not submitted properly, Please check the errors above.